fbpx

ABOUT US

ABSOLUT TEAM

Olivera
Stojanović

CEO
olivera@absolut-time.rs

Filip
Stanisavljević

SWATCH BREND
MANAGER
filip@absolut-time.rs

Bojana
Marković

WHOLESALES & B2B MANAGER
bojana@absolut-time.rs

Simonida Stanisavljević

RETAIL
MANAGER
info@absolut-time.rs

Dejan
Ilić

AFTER SALES SERVICE MANAGER
servis@absolut-time.rs

Send us message

Contact

Contact Information

Adress: Kneza Mihaila 47, Beograd 11000

Phone: 011 3287 292

E-mail: info@absolut-time.rs

Service servis@absoluttime.rs

Working hours:
Monday-Friday 10:30-20:30
Saturday 10:30-18:00

Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Absolut time koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Absoulut Time-u omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Absolut time provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i postakli ih na učestvovanje, što je bitno za izdavače i oglašavače trećih strana.