fbpx

O NAMA

ABSOLUT TEAM

Olivera
Stojanović

DIREKTOR
olivera@absolut-time.rs

Nemanja
Žarković

SWATCH BREND
MENADŽER
nemanja@absolut-time.rs

Bojana
Marković

MENADŽER VELEPRODAJE I KORPORATIVNE PRODAJE
bojana@absolut-time.rs

Simonida Stanisavljević

MENADŽER
MALOPRODAJE
info@absolut-time.rs

Dejan
Ilić

MENADŽER ČASOVNIČARSKOG SERVISA
servis@absolut-time.rs

Pošaljite nam poruku

kontakt

Kontakt Informacije

Absolut Time

011 3287 292

Kneza Mihaila 47, Beograd 11000

mail:info@absolut-time.rs

Servis: servis@absoluttime.rs

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak 10:30-20:30
Subota 10:30-18:00

Swatch / Galerija Belgrade

066 345 697

Bulevar Vudroa Vilsona 12

mail: swatch@absolut-time.rs

 

Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Absolut time koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Absoulut Time-u omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Absolut time provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i postakli ih na učestvovanje, što je bitno za izdavače i oglašavače trećih strana.