fbpx

swatch

Inspirativni i provokativni satovi koji su svojevremeno spasili čitavu švajcarsku industriju satova, zahvaljujući vizionarskim idejama osnivača Swatch Grupacije, gdina Nicolasa Hayek.

Sa mnoštvom boja, veseli, glasni, koloritnog dizajna i zauvek drugačiji na mnogo različitih načina. Swiss Made (proizvedeni u Švajcarskoj), i zahvaljujući industrijskoj proizvodnji – sklopljeni od samo 51 delova, dostupni su po izuzetno polularnim cenama. Otkako je „drugi sat“ („second watch“ = Swatch ) rođen u martu 1983.godine, prodate su stotine miliona ovih satova. Za veoma kratko vreme, Swatch je postao jedan od najpopularnijih brendova na svetu – a da pri tom ni u jednom trenutku nije odstupio od svog identiteta. U proseku, dva puta dnevno se kreira neki novi Swatch dizajn za sat, nakon čega ih brend svrstava u posebne kolekcije koje se menjaju na mesečnom nivou.

Prepoznatljiv po svojim revolucionarnim konceptima, kreativnim modelima i po zadovoljstvu koje prenosi kroz provokacije i izazove, Swatch uživa da konstantno iznenađuje svoju publiku.

Swatch satovi su poput nekog zamišljenog platna za umetnike koji svoja dela ostvaruju različitim stilovima, i predstavljaju svojevrsnu umetničku galeriju, najveću na celom svetu!

Swatch Art Peace Hotel u Šangaju podstiče umetničku slobodu i u svoje okrilje prima umetnike iz celog sveta.

Posvećen ekstremnim sportovima, koji su u skladu sa energijom i pozitivnim vajbom brenda, Swatch podržava sportske discipline kao što su Freestyle Skiing, BMX i Drone racing. Samo, budite pažljivi – Swatch izaziva zavisnost: jer Swatch Club danas broji nekoliko stotina hiljada članova.

GENT

DON'T STOP ME
GR183

BIG BOLD

BBBLOOD
SO27B102

BIG BOLD

BLACKINJELLY
SO27E101

GENT

DON'T BE TOO LATE
S028B102

NEW GENT

YELLOWBOOST
SUOB166

GENT

DON'T STOP ME
GR183

BIG BOLD

BBBLOOD
SO27B102

BIG BOLD

BLACKINJELLY
SO27E101

GENT

DON'T BE TOO LATE
S028B102

NEW GENT

YELLOWBOOST
SUOB166

NEW GENT

BLUZAG
SUOS111

NEW GENT

BLUZAG
SUOS111

NEW GENT

LAGOONAZING
SUOS401

CHRONO PLASTIC

BLACK CORD
SUSB106

IRONY CHRONO

SECRET OPERATION
YVS452

IRONY BIG

INKWELL
YWS102

Prikaži sve
Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Absolut time koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Absoulut Time-u omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Absolut time provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i postakli ih na učestvovanje, što je bitno za izdavače i oglašavače trećih strana.