fbpx

ABSOLUT Time, Vaš Vodič kroz Vreme,

S ponosom je otvorio vrata svog prvog flagship butika, krajem decembra 2012. godine, u prodajnom prostoru od više od 100m2, smeštenom u najlepšem kutku Knez Mihailove ulice, u centralnoj pešačkoj zoni srpske prestonice.

Od prvog sunčanog do prvog peščanog sata , prošli su vekovi

Sat se potom sa gradskih trgova i crkvenih tornjeva najpre preselio u džep, a potom i na ruku svoga vlasnika. Danas, sat je mnogo više od običnog pokazivača vremena. To je svojevrsni znak raspoznavanja, odraz stila, potreba i ukusa svoga vlasnika.

U vremenu koje neumitno teče,

Potrebne su nam one male dragocenosti kojima ćemo obeležiti Trenutak. Pokloni iz ABSOLUT Time portfolia beleže i čuvaju taj Trenutak, i dižu ga na nivo uspomene koja se dugo čuva i neretko prenosi kao najvredniji dar iz generacije u generaciju.

naši PARTNERI

Kao ekskluzivni zastupnik i zvanični agent za luksuznu robu na tržištu Srbije i Crne Gore – koji je vođen najiskusnijim timom iz te oblasti na tržištu, ABSOLUT Time je fokus svoje strategije usmerio na pažljivu selekciju brendova najpoznatijih svetskih proizvođača prestižnih švajcarskih satova i luksuznih akesoara, među kojima su :

omega
breit
tagHeuer
long
tissot
MontBlanc
hermes P
swatch
flikflak

Akcenat u kreiranju prijatnog ambijenta našeg ABSOLUT Time Flagship Boutique-a je na vrhunskom dizajnu,

Koji je u funkciji časovničarskog umeća i neprikosnovene preciznosti, kroz prezentaciju pažljivo selektovanog i reprezentativnog portfolia svakog brenda čiji smo zastupnici, putem Shop-In Shop sistema prezentacije. Na taj način se i sam klijent uvodi u atmosferu kreiranu oko svakog brenda, pružajući tako svojim poklonicima poseban doživljaj i zadovoljstvo pri odabiru poklona.

Dobrodošli u ABSOLUT Time!

Pozivamo vas da nas posetite, da zajedno uhvatimo, obeležimo i sačuvamo sve posebne trenutke i povode u vašem, i našem – ABSOLUTnom Vremenu.

Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Absolut time koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Absoulut Time-u omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Absolut time provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i postakli ih na učestvovanje, što je bitno za izdavače i oglašavače trećih strana.